Bize ulaşın

0 532 510 63 37

0 224 246 63 37

Çalışma Saatleri

Pzt-Cum: 09:30 - 19:30

Cmt : 09:30 - 14:30 Paz: Kapalı

Çalışma Saatleri

Pzt-Cum: 09:30 - 19:30

Cmt : 09:30 - 14:30 Paz: Kapalı

Tedaviler

Dolgu

Çürük veya aşınma sebebiyle yapısal bütünlüğünü ve fonksiyonunu kaybetmiş bir dişe, bozulmuş dokuların dişten uzaklaştırılarak yeniden fonksiyon ve görüntüsünün kazandırılması işlemine dolgu denir.

Dolgu

Diş hekimliğinin ilk zamanlarından beri uygulanan bu tedavi yöntemi gelişen teknolojinin kullanılan materyaller üzerindeki etkisiyle uzun süreli ve estetik beklentilerin karşılandığı tedavi seçeneğini hastalara sunmaktadır.

İmplant

Diş implantları ağızda eksik olan dişlerin yerine konması amacıyla uygulanan, genellikle titanyum veya titanyum bileşiklerinden hazırlanan yapay diş kökleridir.

İmplant

Titanyum vücut dokuları ile etkileşime girmediği ve kuvvetlere karşı dirençli bir materyal olduğu için implant malzemesi olarak tercih edilir. İmplantlar daha önceden kaybedilmiş dişlerin oluşturduğu boşluklara ya da ciddi bir enfeksiyon yoksa hemen çekim sonrası diş yuvasına yerleştirilebilir.

Diş çekimi

Diş çekimi, dişin kemikteki soket denilen yuvasından uzaklaştırılması işlemidir. Basit diş çekimi lokal anastezi altında ağız içinde görünen dişlerin çekiminde kullanılan tekniktir.

Diş çekimi

Tedavisi mümkün olmayan dişlerin çekimi, diş kökü ya da kemik patolojilerinin olduğu durumlar (tümör, kist..vs.), implant cerrahisi gerektiren durumlar, kemik oluşturmaya yönelik işlemler, protez öncesi doku hazırlığı gerektiren durumlarda anestezi altında gerçekleştirilecek cerrahi işlemlere ihtiyaç duyulabilir.

Kök kanal tedavisi

Diş kökünün içerisinde, dişi besleyen bir damar-sinir paketi bulunmaktadır. Kök kanalının şekillendirilmesi, temizlenmesi ve ardından kanalın dolgu maddeleriyle doldurulması işlemine kanal tedavisi denilmektedir.

Kök kanal tedavisi

Tedavi edilmemiş çürükler nedeniyle bu dokunun hasarlanması ve/veya iltihaplanması durumunda, dokunun uzaklaştırılıp, kök kanalının şekillendirilmesi, temizlenmesi ve ardından kanalın dolgu maddeleriyle doldurulması işlemine kanal tedavisi adı verilmektedir.

Diş beyazlatma

Dişler yıllar içerisinde yiyecekler, içecekler (kahve, şarap ve çay) ve sigara tüketimi nedeniyle beyazlıklarını kaybedebilirler. Bu durumu düzeltmek için diş beyazlatma işlemi yapılabilir.

Diş beyazlatma

Dişler yıllar içerisinde yiyecekler, içecekler (kahve, şarap ve çay) ve sigara tüketimi nedeniyle beyazlıklarını kaybedebilirler. Bu durumu düzeltmek için diş beyazlatma (bleaching) işlemi yapılabilir. Diş beyazlatma işlemi porselen kaplamalarla karşılaştırıldığında kolay, güvenilir, ekonomik ve dişler aşındırılmadığı için daha koruyucu bir işlemdir.

Gülüş tasarımı

Dudaklar, dişeti, dişler gibi bir takım estetik kriterlerin ayrı ayrı ve birbiri ile olan ilişkisinin değerlendirildiği, detaylı estetik analizleri kapsayan, gülüş şeklinin değerlendirilmesidir.

Gülüş tasarımı

Gülüş estetiğinde önemli faktörler; Dudak seviyesi, dişlerin boyları, diş eti seviyesi, diş rengi, diş dizimi, güldüğümüz zaman dudak ve dişlerin uyumu ve gülme hattı gibi faktörlerin tek tek ve birbirleri ile olan uyumu estetik gülüş analizinin yapılmasında çok büyük önem taşır.

Hasta Yorumları

Call Now Button